POLÍTICA DE CANVIS O DEVOLUCIONS

POLÍTICA DE CANVIS O DEVOLUCIONS 

COM PUC CANVIAR O TORNAR UN ARTICLE?

Envia un correu electrònic amb el teu número de comanda i el correu amb el qual vas realitzar la compra a serigrafialost@gmail.com

Et respondrem el correu amb totes les indicacions per tornar el paquet. 

ON HE D’ENVIAR EL MEU PAQUET?

A la següent direcció:

Lost

C/Mestre Joan Corrales nº 107,  08950 

Esplugues del Llobregat (Barcelona)

ELS CANVIS I DEVOLUCIONS DE PRODUCTES ADQUIRITS A LOST MERCH ESTARAN SUBJECTES ALS SEGÜENTS PRINCIPIS: 

El client té un dret de desistiment, pel qual podrà procedir a la devolució de la comanda. Aquest dret podrà ser exercit en el termini de 15 (quinze) dies a partir de la recepció del paquet. 

En cas de devolució, el client té l’obligació de tornar el producte en perfecte estat, amb l’embalatge i l’etiquetat original i intacte, convenientment empaquetat a la seva caixa original i protegit correctament.

El producte que es retorna ha d’estar en el mateix estat en el qual va ser rebut pel client. 

Lost Merch procedirà a realitzar la devolució de l’import pagat, una vegada hagi rebut el producte retornat i hagi comprovat el bon estat del mateix.

La devolució de l’import serà realitzada en un termini màxim de 14 (catorze) dies, des de la data en la qual se’ns informi de la seva decisió de desistir. Podrem retenir el reemborsament fins que no haguem rebut els béns als nostres magatzems. Totes les devolucions es realitzaran mitjançant el mateix mètode de pagament utilitzat a la compra.

Si la devolució o canvi es deu a un error d’enviament, Lost Merch enviarà a retirar el paquet al lloc on es va rebre. Lost Merch es farà càrrec de totes les despeses derivades de la devolució posterior com pot ser el cost d’enviament del paquet correcte en el cas de canvi.

TERMINI DE DEVOLUCIÓ

Si no estàs satisfet/a amb la teva compra, pots procedir al canvi o a la devolució d’un o varis articles en el seu estat original, sempre amb un termini màxim de 15 (quinze) dies a partir de la recepció del paquet.

L’article ha de ser retornat en perfecte estat, amb l’etiquetat original i intacte, correctament empaquetat a la seva caixa original o similar, i protegit correctament. El producte s’ha de retornar en el mateix estat en el qual es va rebre. 

Recomanem consultar les taules de talles, de cada un dels productes, per assegurar-te que el producte que has escollit sigui el correcte. 

COST DE LA DEVOLUCIÓ

Lost Merch no es responsabilitza dels costos de la devolució (excepte si es tracta d’un error nostre o en cas de tara), però ajudarem a gestionar-la en tot moment.

Has de retornar el producte a la nostra direcció (*) a través del servei de missatgeria que prefereixis. Una vegada el paquet arribi a la nostra seu, es procedirà a realitzar el reemborsament de l’import.

CANVI DE TALLA/COLOR:

Si desitja un canvi de tamany, color o elements alternatius, haurà de realitzar una nova comanda. 

Acceptem totes les devolucions per canvi que estiguin a la seva caixa o bossa original.

En el cas poc probable de que un article sigui retornat en una condició inapropiada, l’import no serà retornat. 

(*) Direcció d’enviament canvis i devolucions.

DEVOLUCIÓ DE L’IMPORT

Lost Merch procedirà a realitzar la devolució de l’import pagat una vegada hagi rebut el producte retornat i hagi comprovat el bon estat del mateix. Totes les devolucions es realitzaran mitjançant el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra. 

Si la devolució o canvi es deu a un error d’enviament, Lost Merch enviarà a retirar el paquet al lloc on es va rebre i es farà càrrec de totes les despeses derivades de la devolució posterior, així com del cost d’enviament del paquet correcte en el cas de canvi.

IMPOSTOS I ARANZELS 

Tingues en compte que hi ha països i ciutats que no formen part del territori duaner de la UE, de mode que els enviaments estan subjectes a impostos i/o aranzels. Lost Merch no es compromet ni es fa responsable d’aquestes taxes, pel que hauràs d’abonar tu l’import. 

En la majoria de casos, les taxes es cobren en el moment de l’entrega del paquet, tot i que és possible que rebis una notificació per correu, sol·licitant-te que et dirigeixis personalment a abonar les taxes per poder rebre el teu paquet. Per a més informació escriu al correu de serigrafialost@gmail.com

DECONTROL